Katalog
Nahrávám...
Nero d´Avola původní ostrovní odrůda pěstovaná na vápenité půdě, která...
"Les Vaucopins" je Premier Cru ve své vlastní třídě mezi širokou škálou...
Výjimečně svěží vůně s tóny citronu a nádechem minerality. Chuť je...
Originální cuvée je vyrobeno z hroznů pocházejících z mozaiky pozemků,...
STÁLE PŘIPRAVENO VE SKLADU K OKAMŽITÉ DISTRIBUCI CENY VÁM RÁDI SDĚLÍME...
Tagy
STŘÍBRNÁ MEDAILE THE CHAMPAGNE & SPARKLING WINE WORL CHAMPIONSHIPS...
Rubínově červené víno z populární oblasti Abruzzo v 1,5l skleněné láhvi....
Základní víno s Toscana s nezaměnitelným charakterem. 80% Sangiovese,...
Zástupce velmi dobře pitelných rakouských vín v litrovém balení.
Hlavní rozdíl mezi výrobou bílých a červených vín je, že bílá kvasí po vylisování moštu a červená kvasí před lisováním, tedy rozdrcené bobule kvasí společně se slupkami ze kterých se vyluhuje barvivo a třísloviny. Kvasný kontakt moštu se slupkami se nazývá macerace, její délka záleží na typu vína, které se vyrábí.
Pro zjemnění chuti červených v...
Hlavní rozdíl mezi výrobou bílých a červených vín je, že bílá kvasí po vylisování moštu a červená kvasí před lisováním, tedy rozdrcené bobule kvasí společně se slupkami ze kterých se vyluhuje barvivo a třísloviny. Kvasný kontakt moštu se slupkami se nazývá macerace, její délka záleží na typu vína, které se vyrábí.
Pro zjemnění chuti červených vín se často užívá řízené jablečno-mléčné kvašení, při kterém se odbourává ostrá kyselina jablečná na jemnější kyselinu mléčnou. Na charakter vína má také vliv jeho zrání, které může probíhat v zavíněných dřevěných sudech, nebo ve vypalovaných dubových sudech o objemu 225 litrů zvaném „barrique“, z kterého se do vína extrahují aromatické látky a vytváří specifický charakter s chutí a vůní kouře, vanilky, pražené kávy či karamelu.
Rubínově červená barva, dobrý obsah taninu, náznak ostružin v aroma. ideálním doplňkem pro pokrmy z masa a k bohatým předkrmům.
Nová řada moravských zemských vín. Kvalitní surovina, skvělé víno a více než příznivá cena. Jedno z mála polosladkých červených vín.
Stále oblíbenější víno, které se skvěle snoubí s tvarohovým závinem. V ČR je místo českého názvu na etiketě vína z této odrůdy povoleno také použití synonyma Pinot noir.
Polosuché Rulandské modré s vyšším obsahem zbytkového cukru.
Víno s velmi nízkým obsahem zbytkového cukru a příjemnou kyselinou
Velmi suché víno s vyšší, ale harmonickou kyselinou.
Stále méně se objevující odrůda, která rozhodně stojí za vyzkoušení.
Mladá, živelná Frankovka pro všechny milovníky této odrůdy.
Víno zrálo po fermentaci v nerezu 12 měsíců ve dřevěných sudech.
Lahodná chuť vína zjemněná zráním ve velkém francouzském dubu. Vhodné víno k dalšímu ležení.
Toto víno zrálo po samotné fermentaci dalších 12 měsíců ve velkém dubovém sudu.
Fermentace v nerezových tancích a následné zrání v dřevěných sudech typu barrique po dobu 12měsíců.
Ocenění: BRONZ GREAT AMERICA Víno N.E.R. se vyznačuje robustností odrůdy Neronet a elegancí odrůdy Cabernet Moravia, které spolu vytvářejí víno jížního typu s perspektivou dlouhého zrání.
Švestkové hody a k tomu Svatovavřinecké....jedinečná kombinace
Pro milovníky sladkých vín Zbytkový cukr: 142,8 g/l Kyselina: 6,5 g/l