Růžové a klaret, Moravské zemské víno - perlivé, polosladké Barva je...
Stále oblíbenější Cava nejen ve Vinipu. Okouzleni jemným perlením,...
Stále oblíbenější Cava nejen ve Vinipu. Okouzleni jemným perlením,...
Tagy
STŘÍBRNÁ MEDAILE THE CHAMPAGNE & SPARKLING WINE WORL CHAMPIONSHIPS...
Rubínově červené víno z populární oblasti Abruzzo v 1,5l skleněné láhvi....
Základní víno s Toscana s nezaměnitelným charakterem. 80% Sangiovese,...
Zástupce velmi dobře pitelných rakouských vín v litrovém balení.
Maison Albert Bichot byl založen v roce 1831 v Monthélie a vyrábí širokou škálu burgundských červených a bílých vín zařazených mezi 1er Cru a Grand Cru. Dnes Maison Albert Bichot, vedený šestou generací rodinných vinařů, vlastní více než 100 hektarů vinic odrůd Pinot Noir a Chardonnay, které se nacházejí ve všech burgundských podoblastech. Hrozn...
Maison Albert Bichot byl založen v roce 1831 v Monthélie a vyrábí širokou škálu burgundských červených a bílých vín zařazených mezi 1er Cru a Grand Cru. Dnes Maison Albert Bichot, vedený šestou generací rodinných vinařů, vlastní více než 100 hektarů vinic odrůd Pinot Noir a Chardonnay, které se nacházejí ve všech burgundských podoblastech. Hrozny Chardonnay pocházejí z vinic vysázených na svazích, které se nacházejí v apelaci Pouilly Fuissé v jižním Burgundsku, konkrétně v okolí vesnic Fuissé, Solutré, Pouilly, Vergisson a Chaintré. Půdy s liasovými mramory, překrytými vápencovým povrchem, zaručují vynikající mineralitu vína. Kvašení probíhá v ocelových tancích a malá část v dubových sudech. Víno pak zraje 8 měsíců v tancích (70 %) a sudech.
"Les Vaucopins" je Premier Cru ve své vlastní třídě mezi širokou škálou vín Domaine Long-Depaquit. Nachází se na pravém břehu řeky Serein v obci Chichée, 3 km jihovýchodně od Chablis. Terroir je nápadně podobný terroiru Grand Crus: jižní expozice, strmý svah a četné kimmeridgské podloží, které dodává vínům Chablis jejich typickou mineralitu.
Originální cuvée je vyrobeno z hroznů pocházejících z mozaiky pozemků, které překrývají vápenitou jílovitou půdu s různou expozicí a nadmořskou výškou. Rozmanitost těchto terroir, spolu s pečlivou vinifikací a zráním, umožňují hroznům Pinot Noir produkovat aromatické víno s hladkou strukturou.