Nízký obsah cukru, hravá kyselinka a 13% alkoholu. Skvělé víno "nejen po...
I přes jemnou vůni Rieslingu, víno vřele doporučujeme k vepřové paštice.
Absolutní šampion pro fandy a nadšence suchého ryzlinku z oblasti Mosel
Tagy
STŘÍBRNÁ MEDAILE THE CHAMPAGNE & SPARKLING WINE WORL CHAMPIONSHIPS...
Rubínově červené víno z populární oblasti Abruzzo v 1,5l skleněné láhvi....
Zástupce velmi dobře pitelných rakouských vín v litrovém balení.
Burgundsko je pro milovníky vína tím nejvíc vzrušujícím regionem Francie a nejspíše i světa – vždyť nikde jinde nevznikají ze záhadné alchymie mezi odrůdami, podložím, pozemkem a lidskou rukou vína tak rozdílná a emotivní. Ti nejlepší burgundští vinaři navíc dnes umějí přivést k dokonalosti téměř každou sklizeň, z pozemků prestižních i méně znám...
Burgundsko je pro milovníky vína tím nejvíc vzrušujícím regionem Francie a nejspíše i světa – vždyť nikde jinde nevznikají ze záhadné alchymie mezi odrůdami, podložím, pozemkem a lidskou rukou vína tak rozdílná a emotivní. Ti nejlepší burgundští vinaři navíc dnes umějí přivést k dokonalosti téměř každou sklizeň, z pozemků prestižních i méně známých. Nejlepší burgundská vína se rozvíjejí o něco rychleji než vína z Bordeaux - červená obvykle potřebují mezi pěti a dvanácti lety zrání, bílá tři až deset let. Ty nejvyváženější ročníky však mohou zrát až obdivuhodně dlouho – jejich hedvábná struktura a plný buket vydrží i více než třicet let, aniž by je ovládly třísloviny. Některé lahve z let 1928, 1949 či 1959 jsou dodnes malými zázraky.