Veltlínské červené rané

Informace

Novinky

Slevy

Veltlínské červené rané  Je zde 1 produkt.

Veltlínské červené rané vzniklo křížením odrůd Sylvánské zelené a Veltlínské červené, podobně jako Neuburské. Pěstuje se prakticky jen u nás a v Dolním Rakousku. Tam se nazývá Frühroter Veltliner či Malvasier.

Má zlatožlutou barvu, neutrální vůni a nízký obsah kyselin. Při vyšší cukernatosti moštů se objevují také medové tóny.
Doporučujeme k bě...

Veltlínské červené rané vzniklo křížením odrůd Sylvánské zelené a Veltlínské červené, podobně jako Neuburské. Pěstuje se prakticky jen u nás a v Dolním Rakousku. Tam se nazývá Frühroter Veltliner či Malvasier.

Má zlatožlutou barvu, neutrální vůni a nízký obsah kyselin. Při vyšší cukernatosti moštů se objevují také medové tóny.
Doporučujeme k běžné denní stravě, k masitým svačinám, hutným polévkám, k masům s omáčkou nebo ke studené míse.

Zobrazit
Zobrazuje se 1 – 1 z 1 položky
Zobrazuje se 1 – 1 z 1 položky