Pinot Noir je komplexní a tajemná odrůda. Skuteční milovníci této odrůdy...
Přesně řízená sklizeň, řízené kvašení mezi 16 a 20ºC v nerezových...
Sauvignon Blanc Loire pochází ze starší révy vysazené výhradně v oblasti...
I u nás ve Vinipu jsme podlehli DEALKOHOLIZOVANÉMU vínu. A navíc...
I u nás ve Vinipu jsme podlehli DEALKOHOLIZOVANÉMU vínu. Stále jsme...
I u nás ve Vinipu jsme podlehli DEALKOHOLIZOVANÉMU vínu. Stále jsme...
HIT LETOŠNÍ LÉTA Nealkoholický nápoj z odalkoholizovaného vína sycený...
Tagy
STŘÍBRNÁ MEDAILE THE CHAMPAGNE & SPARKLING WINE WORL CHAMPIONSHIPS...
Rubínově červené víno z populární oblasti Abruzzo v 1,5l skleněné láhvi....
Základní víno s Toscana s nezaměnitelným charakterem. 80% Sangiovese,...
Zástupce velmi dobře pitelných rakouských vín v litrovém balení.
Veltlínské červené rané vzniklo křížením odrůd Sylvánské zelené a Veltlínské červené, podobně jako Neuburské. Pěstuje se prakticky jen u nás a v Dolním Rakousku. Tam se nazývá Frühroter Veltliner či Malvasier.
Má zlatožlutou barvu, neutrální vůni a nízký obsah kyselin. Při vyšší cukernatosti moštů se objevují také medové tóny.
Doporučujeme k bě...
Veltlínské červené rané vzniklo křížením odrůd Sylvánské zelené a Veltlínské červené, podobně jako Neuburské. Pěstuje se prakticky jen u nás a v Dolním Rakousku. Tam se nazývá Frühroter Veltliner či Malvasier.
Má zlatožlutou barvu, neutrální vůni a nízký obsah kyselin. Při vyšší cukernatosti moštů se objevují také medové tóny.
Doporučujeme k běžné denní stravě, k masitým svačinám, hutným polévkám, k masům s omáčkou nebo ke studené míse.
Jemná vůně, delikátní chuť, velmi jemné víno.