Pradio

Katalog

Vinařství
Cukernatost

Informace

Novinky

  • Refosco DOC Lison Pramaggiore
    Refosco DOC Lison Pramaggiore

    Silný charakter vína, proslavený region.

    141 Kč
  • Chardonnay 5l BIB
    Chardonnay 5l BIB

    Novinka v našem sortimentu. Víno vhodné nejen pro gastro. Praktické...

    350 Kč
  • Chardonnay 10l BIB
    Chardonnay 10l BIB

    Novinka v našem sortimentu. Víno vhodné nejen pro gastro. Výhodné balení...

    655 Kč
  • Sauvignon BIB 10l
    Sauvignon BIB 10l

    Novinka v našem sortimentu. Víno vhodné nejen pro gastro. Výhodné balení...

    802 Kč
  • Rose Basten
    Rose Basten

    Jasně lososově růžová barva.  Letní vůně zralých jahod a malin.  Skvělá...

    245 Kč
  • Sauvignon Blanc
    Sauvignon Blanc

    Víno pro milovníky Sauvignon Blanc.

    321 Kč
  • Muller Thurgau
    Muller Thurgau

    Půvabné víno ročníku 2019

    224 Kč
  • Frizzante Rose 24l
    Frizzante Rose 24l

    Stali jsme se dovozci oblíbeného šumivého vína v praktickém 24l obalu s...

    0 Kč

Slevy

Nejprodávanější produkty

Pradio

Pradio  Počet produktů: 2

Společnost Pradio byla založena v sedmdesátých letech bratry Cielovými s cílem získat limitované portfolio vína vynikající kvality v oblasti Grave del Friuli.
Vinařský závod je v současné době pod vedením Luca Ciela a Pierpaolo Ciela jako exportního manažera.
Vinařský závod má kolem 30 hektarů vinic s přibližnou roční produkcí 300.000 lahví.

Ro...

Společnost Pradio byla založena v sedmdesátých letech bratry Cielovými s cílem získat limitované portfolio vína vynikající kvality v oblasti Grave del Friuli.
Vinařský závod je v současné době pod vedením Luca Ciela a Pierpaolo Ciela jako exportního manažera.
Vinařský závod má kolem 30 hektarů vinic s přibližnou roční produkcí 300.000 lahví.

Rodina Cielů se rozhodla uplatnit nový systém pěstování vína, redukující výnos hroznů, aby zajistila více vyváženější produkci.
Výroba vína je obměňována dle typů hroznů, jejich stupně zralosti, množství získané šťávy a a dle aroma.

Kromě tradiční vinifikace (destilace) bez šlupek, je výroba vín také dokončena studenou macerací (získání aromatickým látek) a vysokým okysličením. Kvašení (fermentace) probíhá vždy s kontrolou teploty a část Chardonnay a Sauvignon musí kvasit a zrát v 225 a 350 litrových barrique.

Zobrazit
Zobrazují se 1 – 2 z 2 položek
Zobrazují se 1 – 2 z 2 položek