Pradio

Katalog

Vinařství
Cukernatost

Informace

Novinky

  • Primitivo Puglia 20l
    Primitivo Puglia 20l

    Oblíbená odrůda nyní v balení 20l. Ceny rádi zašleme  na vyžádání.

    0 Kč
  • Sangiovese Rubicone 20l
    Sangiovese Rubicone 20l

    Vyvážené víno v praktickém 20l BIB.  Ceny rádi zašleme  na vyžádání.

    0 Kč
  • Terre Siciliane 20l
    Terre Siciliane 20l

    Červené Cuvée z oblasti Sicilie ve 20l BIB.  Ceny rádi zašleme na vyžádání.

    0 Kč
  • Verduzzo 20l BIB
    Verduzzo 20l BIB

    Přivezli jsme pro Vás skvělé víno v praktickém 20l balení z Itálie, z...

    0 Kč
  • Trebbiano 20l BIB
    Trebbiano 20l BIB

    Přivezli jsme pro Vás skvělé víno v praktickém 20l BIB.  Ceny rádi...

    0 Kč
  • Malvasia 20l BIB
    Malvasia 20l BIB

    Přivezli jsme pro Vás skvělé víno  z italské oblasti Friuli-Venezia...

    0 Kč
  • Glera Frizzante Polykeg 20l
    Glera Frizzante Polykeg 20l

    Stali jsme se dovozci oblíbeného šumivého vína v praktickém 20l obalu s...

    0 Kč
  • Prosecco Rose DOC Brut
    Prosecco Rose DOC Brut

    Růžové Prosecco vyrobené z hroznů Glera a Pinot Noir metodou Charmat.

    236 Kč

Slevy

Nejprodávanější produkty

Pradio

Pradio  Počet produktů: 2

Společnost Pradio byla založena v sedmdesátých letech bratry Cielovými s cílem získat limitované portfolio vína vynikající kvality v oblasti Grave del Friuli.
Vinařský závod je v současné době pod vedením Luca Ciela a Pierpaolo Ciela jako exportního manažera.
Vinařský závod má kolem 30 hektarů vinic s přibližnou roční produkcí 300.000 lahví.

Ro...

Společnost Pradio byla založena v sedmdesátých letech bratry Cielovými s cílem získat limitované portfolio vína vynikající kvality v oblasti Grave del Friuli.
Vinařský závod je v současné době pod vedením Luca Ciela a Pierpaolo Ciela jako exportního manažera.
Vinařský závod má kolem 30 hektarů vinic s přibližnou roční produkcí 300.000 lahví.

Rodina Cielů se rozhodla uplatnit nový systém pěstování vína, redukující výnos hroznů, aby zajistila více vyváženější produkci.
Výroba vína je obměňována dle typů hroznů, jejich stupně zralosti, množství získané šťávy a a dle aroma.

Kromě tradiční vinifikace (destilace) bez šlupek, je výroba vín také dokončena studenou macerací (získání aromatickým látek) a vysokým okysličením. Kvašení (fermentace) probíhá vždy s kontrolou teploty a část Chardonnay a Sauvignon musí kvasit a zrát v 225 a 350 litrových barrique.

Zobrazit
Zobrazují se 1 – 2 z 2 položek
Zobrazují se 1 – 2 z 2 položek