Katalog
Nahrávám...
Nero d´Avola původní ostrovní odrůda pěstovaná na vápenité půdě, která...
"Les Vaucopins" je Premier Cru ve své vlastní třídě mezi širokou škálou...
Výjimečně svěží vůně s tóny citronu a nádechem minerality. Chuť je...
Originální cuvée je vyrobeno z hroznů pocházejících z mozaiky pozemků,...
STÁLE PŘIPRAVENO VE SKLADU K OKAMŽITÉ DISTRIBUCI CENY VÁM RÁDI SDĚLÍME...
Tagy
STŘÍBRNÁ MEDAILE THE CHAMPAGNE & SPARKLING WINE WORL CHAMPIONSHIPS...
Rubínově červené víno z populární oblasti Abruzzo v 1,5l skleněné láhvi....
Základní víno s Toscana s nezaměnitelným charakterem. 80% Sangiovese,...
Zástupce velmi dobře pitelných rakouských vín v litrovém balení.
Hlavní rozdíl mezi výrobou bílých a červených vín je, že bílá kvasí po vylisování moštu a červená kvasí před lisováním, tedy rozdrcené bobule kvasí společně se slupkami ze kterých se vyluhuje barvivo a třísloviny. Kvasný kontakt moštu se slupkami se nazývá macerace, její délka záleží na typu vína, které se vyrábí.
Pro zjemnění chuti červených v...
Hlavní rozdíl mezi výrobou bílých a červených vín je, že bílá kvasí po vylisování moštu a červená kvasí před lisováním, tedy rozdrcené bobule kvasí společně se slupkami ze kterých se vyluhuje barvivo a třísloviny. Kvasný kontakt moštu se slupkami se nazývá macerace, její délka záleží na typu vína, které se vyrábí.
Pro zjemnění chuti červených vín se často užívá řízené jablečno-mléčné kvašení, při kterém se odbourává ostrá kyselina jablečná na jemnější kyselinu mléčnou. Na charakter vína má také vliv jeho zrání, které může probíhat v zavíněných dřevěných sudech, nebo ve vypalovaných dubových sudech o objemu 225 litrů zvaném „barrique“, z kterého se do vína extrahují aromatické látky a vytváří specifický charakter s chutí a vůní kouře, vanilky, pražené kávy či karamelu.
Z těch nejlepších višní z Lednicko Valtického areálu, z univerzitních sadů přímo do lahve.
Suché červené víno Chianti Riserva DOCG - Sangiovese 95% + 5% Cabernet
Slavné Chianti z regionu kolem města San Gimignano 90% Sangiovese, 5% Canaiolo, 5% Malvasia Nera
Vždy se najde důvod k oslavě! Italové jsou známí svojí láskou k vínu a slavnostnímu setkávání. Prima Festa (italsky „First Party“) přináší radost na každý stůl a připomíná nám družnou sílu láhve dobrého vína. Odrůda Primitivo byla identifikována koncem 18. století. Hrozny, které dozrály dříve ve srovnání s jinými odrůdami, odtud název: Primitivo, jako...
80% Merlot, 20% Cabernet Oblast Bordeaux Stříbrná medaile Berliner Wein Trophy 2017
Jedinečné složení vína z oblasti Puglia. 50% Primitivo, 50% Negroamaro
TOTO VÍNO BUDE DISTRIBUOVÁNO NEJDŘÍVE 09.11.2023 Svatomartinské víno - první víno ročníku 2022
TOTO VÍNO BUDE DISTRIBUOVÁNO NEJDŘÍVE 09.11.2023 Svatomartinské víno - první víno ročníku 2023
TOTO VÍNO BUDE DISTRIBUOVÁNO 09.11.2023 Svatomartinské víno - první víno ročníku 2023
Primitivo z nejlepší oblasti, ovívané větrem Jónského moře a beroucí to nejlepší z červené půdy obsahující velké množství oxidů železa.
Červené Cuvée z oblasti Sicilie ve 20l bag in box balení. Ceny rádi zašleme na vyžádání.
Vyvážené víno v praktickém 20l bag in box balení. Ceny rádi zašleme na vyžádání.
Oblíbená odrůda nyní v bag in box balení 20l. Ceny rádi zašleme na vyžádání.
Nejpěstovanější odrůda italského regionu Apuglia. U nás ke koupi v praktickém 3L balení Bag in Box.
Nejpěstovanější odrůda italského regionu Apuglia. U nás ke koupi v praktickém 20l bag in box balení.
Odrůda, která je doma v oblastech Friuli, Gavi, Trentino, Istria a kras Plateau. Neváhali jsme přivézt balení 10l.
Sytě višňová barva přecházející do černých tónů. Praktické 3l Bag in Box balení s výčepním kohoutkem.
Na zahřátí vynikající Vajbarův Svařák z Frankovky v 3l Bag in Box balení s výčepním kohoutkem.
Jiskrný Dornfelder - i tato odrůda patří do oblasti Mosela.
Velmi příjemné tóny lesního ovoce ve vůni, v chuti se prosazuje zejména borůvka s brusinkou.