Katalog
Nahrávám...
Nero d´Avola původní ostrovní odrůda pěstovaná na vápenité půdě, která...
"Les Vaucopins" je Premier Cru ve své vlastní třídě mezi širokou škálou...
Výjimečně svěží vůně s tóny citronu a nádechem minerality. Chuť je...
Originální cuvée je vyrobeno z hroznů pocházejících z mozaiky pozemků,...
Tagy
STŘÍBRNÁ MEDAILE THE CHAMPAGNE & SPARKLING WINE WORL CHAMPIONSHIPS...
Rubínově červené víno z populární oblasti Abruzzo v 1,5l skleněné láhvi....
Základní víno s Toscana s nezaměnitelným charakterem. 80% Sangiovese,...
Zástupce velmi dobře pitelných rakouských vín v litrovém balení.
Hlavní rozdíl mezi výrobou bílých a červených vín je, že bílá kvasí po vylisování moštu a červená kvasí před lisováním, tedy rozdrcené bobule kvasí společně se slupkami ze kterých se vyluhuje barvivo a třísloviny. Kvasný kontakt moštu se slupkami se nazývá macerace, její délka záleží na typu vína, které se vyrábí.
Pro zjemnění chuti červených v...
Hlavní rozdíl mezi výrobou bílých a červených vín je, že bílá kvasí po vylisování moštu a červená kvasí před lisováním, tedy rozdrcené bobule kvasí společně se slupkami ze kterých se vyluhuje barvivo a třísloviny. Kvasný kontakt moštu se slupkami se nazývá macerace, její délka záleží na typu vína, které se vyrábí.
Pro zjemnění chuti červených vín se často užívá řízené jablečno-mléčné kvašení, při kterém se odbourává ostrá kyselina jablečná na jemnější kyselinu mléčnou. Na charakter vína má také vliv jeho zrání, které může probíhat v zavíněných dřevěných sudech, nebo ve vypalovaných dubových sudech o objemu 225 litrů zvaném „barrique“, z kterého se do vína extrahují aromatické látky a vytváří specifický charakter s chutí a vůní kouře, vanilky, pražené kávy či karamelu.
Top Cabernet Sauvignon z oblíbeného vinařství Vladimír Tetur
90% Sangiovese, 10% Canaiolo Víno z oblasti Chianti Colli Senesi DOCG v láhvi 1,5l Oblast v San Gimignano se nachází na úpatí světově proslulé opevněné středověké kopcovité vesnice, která leží na půli cesty mezi Sienou a Florencií, lidově nazývána "Manhattan středověku"
Chianti Classico Poggio Teo pochází ze stejnojmenné vinice, srdce Fattoria di Valiano jako nejstarší vinice panství z roku 1967. 7hektarů se nachází v nadmořské výšse asi 400metrů n m.
Zweigelt je typický rakouský. Šťavnaté třešňové ovoce zabalené v sametovém taninu. Skvělé víno s pizzou nebo jednoduše pro snadné pití.
Suchý Cabernet Sauvignon z JAR v praktickém bag in box balení.
Víno ovocného stylu s jemným dotykem dřeva z údolí Curicó.
64% Merlot, 36% Cabernet Sauvignon Macerace na slupkách 25-27dnů
Polosuchá varianta Modrého Portugalu, jemný barrique a vyšší zbytkový cukr sladěný do hladkého závěru.
Velmi povedená Frankovka, která Vás rozhodně přesvědčí o svých kvalitách.
Odrůda Neronet v tomto víně neztrácí svůj fenomenální nádech jižního plného vína