Katalog
Nahrávám...
Vyvážená polosuchá Frankovka se 12% alkoholu. Doporučujeme zakoupit...
A je to tady. 24l toho nejlepšího italského HUGO Spritzu v polykegu -...
Stali jsme se dovozci oblíbeného šumivého vína z oblasti Veneto v...
Tagy
STŘÍBRNÁ MEDAILE THE CHAMPAGNE & SPARKLING WINE WORL CHAMPIONSHIPS...
Rubínově červené víno z populární oblasti Abruzzo v 1,5l skleněné láhvi....
Základní víno s Toscana s nezaměnitelným charakterem. 80% Sangiovese,...
Hlavní rozdíl mezi výrobou bílých a červených vín je, že bílá kvasí po vylisování moštu a červená kvasí před lisováním, tedy rozdrcené bobule kvasí společně se slupkami ze kterých se vyluhuje barvivo a třísloviny. Kvasný kontakt moštu se slupkami se nazývá macerace, její délka záleží na typu vína, které se vyrábí.
Pro zjemnění chuti červených v...
Hlavní rozdíl mezi výrobou bílých a červených vín je, že bílá kvasí po vylisování moštu a červená kvasí před lisováním, tedy rozdrcené bobule kvasí společně se slupkami ze kterých se vyluhuje barvivo a třísloviny. Kvasný kontakt moštu se slupkami se nazývá macerace, její délka záleží na typu vína, které se vyrábí.
Pro zjemnění chuti červených vín se často užívá řízené jablečno-mléčné kvašení, při kterém se odbourává ostrá kyselina jablečná na jemnější kyselinu mléčnou. Na charakter vína má také vliv jeho zrání, které může probíhat v zavíněných dřevěných sudech, nebo ve vypalovaných dubových sudech o objemu 225 litrů zvaném „barrique“, z kterého se do vína extrahují aromatické látky a vytváří specifický charakter s chutí a vůní kouře, vanilky, pražené kávy či karamelu.
Lahodná chuť vína zjemněná zráním ve velkém francouzském dubu. Vhodné víno k dalšímu ležení.
Toto víno zrálo po samotné fermentaci dalších 12 měsíců ve velkém dubovém sudu.
Ocenění: BRONZ GREAT AMERICA Víno N.E.R. se vyznačuje robustností odrůdy Neronet a elegancí odrůdy Cabernet Moravia, které spolu vytvářejí víno jížního typu s perspektivou dlouhého zrání.
Pro milovníky sladkých vín Zbytkový cukr: 142,8 g/l Kyselina: 6,5 g/l
Top Cabernet Sauvignon z oblíbeného vinařství Vladimír Tetur
Chianti Classico Poggio Teo pochází ze stejnojmenné vinice, srdce Fattoria di Valiano jako nejstarší vinice panství z roku 1967. 7hektarů se nachází v nadmořské výšse asi 400metrů n m.
Zweigelt je typický rakouský. Šťavnaté třešňové ovoce zabalené v sametovém taninu. Skvělé víno s pizzou nebo jednoduše pro snadné pití.
Suchý Cabernet Sauvignon z JAR v praktickém bag in box balení.
Víno ovocného stylu s jemným dotykem dřeva z údolí Curicó.