Ostatní alkoholický nápoj s rybízovou šťávou a medem.
Jedná se o typický Grüner Veltliner, který je trochu krémovější než ostatní vína této odrůdy z oblasti Weinviertal.
Tmavě červená barva vína, s bohatou chutí, dobrým obsahem taninu a zralé plody aroma. Ideálním doplněk pro pokrmy ze zvěřiny.
Nová láhev, moderní design, vyšší kvalita vína - doporučujeme vyzkoušet.
Skvělé růžové víno lahodící oku i chuti.
Ryzlink vlašský ze starých vinic Hrabalů z Velkých Bílovic je velké víno s plným a poklidným charakterem. Překvapí vás svou svěží plností s projevy bílého zralého ovoce a květinové louky. Tento harmonický profil je doplněn dlouhou dochutí, která pomalu odeznívá s jemnou mineralitou, což přidává vínu na komplexnosti.
Selektivní výběr jen těch nejvyzrálejších hroznů dala vzniknout nenapodobitelnému víno Primitivo Pavonero
Suché červené víno Chianti Riserva DOCG - Sangiovese 95% + 5% Cabernet
Nejpěstovanější odrůda italského regionu Apuglia. U nás ke koupi v praktickém 3L balení Bag in Box.
80% Merlot, 20% Cabernet Oblast Bordeaux Stříbrná medaile Berliner Wein Trophy 2017
Vždy se najde důvod k oslavě! Italové jsou známí svojí láskou k vínu a slavnostnímu setkávání. Prima Festa (italsky „First Party“) přináší radost na každý stůl a připomíná nám družnou sílu láhve dobrého vína. Odrůda Primitivo byla identifikována koncem 18. století. Hrozny, které dozrály dříve ve srovnání s jinými odrůdami, odtud název: Primitivo, jako...
Rafinované Prosecco růžové barvy s nízkým zbytkovým cukrem 9g/l. Žhavá novinka, po které se jen zapráší.
Oblíbená odrůda nyní v bag in box balení 20l. Ceny rádi zašleme na vyžádání.
Novinka na našem trhu. Lehké osvěžení v podobě italských bublinek
Prosecco o obsahu 1,5l vhodné nejen jako dárek.
Temně červená barva, vyvážený tanin, nádechem ostružin v aroma. To vše dělá víno jako ideální doprovod pro masné pokrmy a pro bohaté předkrmy.
Ocenění: BRONZ GREAT AMERICA Víno N.E.R. se vyznačuje robustností odrůdy Neronet a elegancí odrůdy Cabernet Moravia, které spolu vytvářejí víno jížního typu s perspektivou dlouhého zrání.