90% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, klasika z toskánska od vinaře Antonella Conti 70% směsi zůstává 9 měsíců v dubových sudech, zbývajících 30% spočívá 9 měsíců v sudech barrique
Skvělá kombinace odrůd Primitivo, Montepulciano d´Abruzzo, Nero d´Avola, Merlot.
Výběr nejlepších hroznů a následná kryomacerace. Neopakovatelný zážitek podpořen zbytkovým cukrem.
Niederösterreich - region kolem hlavní město Vídeň. Sprašové půdy, horké dny a chladné noci. Přesně toto v sobě nese naše novinka.
1,5l skvělého Chianti, které se pije téměř samo. 90% Sangiovese 5% Canaiolo 5% Ciliegiolo
Silné ovocné tóny, příjemný zbytkový cukr, zajímavá láhev. NOVINKA NA TRHU
Chianti Classico Poggio Teo pochází ze stejnojmenné vinice, srdce Fattoria di Valiano jako nejstarší vinice panství z roku 1967. 7hektarů se nachází v nadmořské výšse asi 400metrů n m.
Sytě žlutá barva s odstínem zlata je doplněna ve vůni jemnou kořenitostí a odkvétající čajové růže.
SILVER MEDAIL BEST SPARKLING WINE 2017 Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Vyrábí se z hroznů pěstovaných v oblasti Trevigiano hill. Světle slámově žluté barvy, typické ovocné vůně a příjemnou lehce nasládlou chutí. Ideální k dezertům.
Na zahřátí vynikající Vajbarův Svařák z Frankovky v 3l Bag in Box balení s výčepním kohoutkem.
Jedinečné zpracování Chardonnay v bariique sudech v BIO kvalitě
Svěží kyselina ve víně skvěle doplní lehká jídla. Čerstvost a ovocnost vína je ideální pro pití ve společnosti.
Růžové Prosecco vyrobené z hroznů Glera a Pinot Noir metodou Charmat.
Polosuchá varianta Modrého Portugalu, jemný barrique a vyšší zbytkový cukr sladěný do hladkého závěru.
Vůně čerstvě rozmačkaných hroznů vás ohromí. Spolu s jemným perlením je zážitek nezapomenutelný.
Jemné, delikátní Prosecco, extra suché Prosecco oceněné na Vinitaly 2017.