Nealkoholické šumivé víno Sauvignon Blanc 0% Zobrazit větší

Divin Nealkoholické šumivé víno Sauvignon Blanc 0%

2800

New product

I u nás ve Vinipu jsme podlehli DEALKOHOLIZOVANÉMU vínu. A navíc šumivému. 

Stále jsme nemohli najít ideálního zástupce této kategorie, až na světové výstavě vína v Dusseldorfu se nám zadařilo. Vína z údolí řeky Loiry. Nechte se unést s hlavou. 

Více informací

VinařstvíDivin
Obsah alkoholu 0%
Země původu Francie
Objem 0,75L
Alergeny Obsahuje oxid siřičitý

296 Kč
s DPH

395 Kč/l

Skladem

Tým DIVIN ve spolupráci s vinařem Villeboisem, specialistou na Sauvignon Blanc z oblasti Loiry, vytvořil sekt bez alkoholu. Francouzské víno Sauvignon Blanc, produkované na pobřeží Atlantiku a v údolí Loiry, používané jako základ pro toto dealkoholizované šumivé víno. Bylo vybráno pro svůj výjimečný aromatický potenciál a vyváženost sladkosti a kyselosti.

Barva vína je žlutá se světle zlatavými odlesky. Ve vůni najdeme tóny mučenky a manga, stejně jako jemnější tóny bílého ovoce, broskve a nektarinky. V ústech se projevuje elegantní a lehká kulatost s tóny zralého ovoce, které vyvažují osvěžující bublinky.

I v tomto případě byla zvolena vakuová destilační metoda, která umožňuje respektovat kvalitu a počáteční vlastnosti vína při destilaci při nízkých teplotách. První stupeň spočívá v extrakci vysoce těkavých sloučenin (aromat) a také procenta alkoholu. Víno pak prochází druhou kolonou, aby se odpařil zbytkový alkohol. Nakonec se přidá CO2, aby se získal tento osvěžující sekt.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: