Katalog
Nahrávám...
Nero d´Avola původní ostrovní odrůda pěstovaná na vápenité půdě, která...
"Les Vaucopins" je Premier Cru ve své vlastní třídě mezi širokou škálou...
Výjimečně svěží vůně s tóny citronu a nádechem minerality. Chuť je...
Originální cuvée je vyrobeno z hroznů pocházejících z mozaiky pozemků,...
STÁLE PŘIPRAVENO VE SKLADU K OKAMŽITÉ DISTRIBUCI CENY VÁM RÁDI SDĚLÍME...
Tagy
STŘÍBRNÁ MEDAILE THE CHAMPAGNE & SPARKLING WINE WORL CHAMPIONSHIPS...
Rubínově červené víno z populární oblasti Abruzzo v 1,5l skleněné láhvi....
Základní víno s Toscana s nezaměnitelným charakterem. 80% Sangiovese,...
Zástupce velmi dobře pitelných rakouských vín v litrovém balení.
Rubínově červená barva, dobrý obsah taninu, náznak ostružin v aroma. ideálním doplňkem pro pokrmy z masa a k bohatým předkrmům.
Temperamentní víno jehož lehkost a vlastnosti z něho činí ideální doprovod pro pokrmy z bílého masa či předkrmům.
Svěží kyselina ve víně skvěle doplní lehká jídla. Čerstvost a ovocnost vína je ideální pro pití ve společnosti.
Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat.
Toto Prosecco vzniklo na památku roku založení vinařství Montelliana - 1957. Přirozeně kvašené šumivé víno metodou Charmat, získané z výběru těch nejlepších hroznů z kopců oblasti Asolo DOCG. Zlatá medaile The Champagne & Sparkling wine World Championships 2019
Prosecco, které vzniklo při velké události v roce 1999 - střídání generací ve vedení firmy - nynější majitelé jsou Giovanni a Walter Cescon - synové zakladetele. Jemné a vytrvalé perlení, díky ležení na kvasinkách, Vás přenese do jiného světa.
Prémiové Prosecco z oblasti mezi kopci Conegliano a Valdobbiadene.
Rafinované Prosecco růžové barvy s nízkým zbytkovým cukrem 9g/l. Žhavá novinka, po které se jen zapráší.
Silné ovocné tóny, příjemný zbytkový cukr, zajímavá láhev. NOVINKA NA TRHU
Aktuálně nejnovější přírůstek do naší rodiny Prosecco.
Nová řada moravských zemských vín. Kvalitní surovina, skvělé víno a více než příznivá cena. Jedno z mála polosladkých červených vín.
Sytě žlutá barva s odstínem zlata je doplněna ve vůni jemnou kořenitostí a odkvétající čajové růže.
Polosladké víno s vyšším obsahem zbytkového cukru. Odrůda, která velmi brzy dozrává do vysoké cukernatosti.
Stále oblíbenější víno, které se skvěle snoubí s tvarohovým závinem. V ČR je místo českého názvu na etiketě vína z této odrůdy povoleno také použití synonyma Pinot noir.
Polosuché Rulandské modré s vyšším obsahem zbytkového cukru.
Víno s velmi nízkým obsahem zbytkového cukru a příjemnou kyselinou
Harmonický poměr kyseliny a cukru. Suchá varianta růžového vína v BIO kvalitě
Nový ročník Cabernet Sauvignonu v růžovém provedení a BIO kvalitě
Bohatá aromatika polosuchého muškátu vás nadchne.
Odrůda, která vznikla křížením odrůd Solaris x Muškát žlutý.