Katalog
Nahrávám...
Nero d´Avola původní ostrovní odrůda pěstovaná na vápenité půdě, která...
"Les Vaucopins" je Premier Cru ve své vlastní třídě mezi širokou škálou...
Výjimečně svěží vůně s tóny citronu a nádechem minerality. Chuť je...
Originální cuvée je vyrobeno z hroznů pocházejících z mozaiky pozemků,...
Tagy
STŘÍBRNÁ MEDAILE THE CHAMPAGNE & SPARKLING WINE WORL CHAMPIONSHIPS...
Rubínově červené víno z populární oblasti Abruzzo v 1,5l skleněné láhvi....
Základní víno s Toscana s nezaměnitelným charakterem. 80% Sangiovese,...
Zástupce velmi dobře pitelných rakouských vín v litrovém balení.
Novinka na našem webu, jedna z nejprodávanějších odrůd.
Novinka v našem sortimentu na přání našich věrných zákazníků.
Víno zrálo 8 měsíců na jemných kvasnicích. Potenciál zrání na lahvi 6 let.
Zrálo 12 měsíců v sudech barrique z francouzského dubu.
Doporučujeme otevřít alespoň hodinu před konzumací nebo dekantovat v karafě pro bílá vína
Fermentace v nerezových tancích a následné zrání v dřevěných sudech typu barrique po dobu 12měsíců.
Ocenění: BRONZ GREAT AMERICA Víno N.E.R. se vyznačuje robustností odrůdy Neronet a elegancí odrůdy Cabernet Moravia, které spolu vytvářejí víno jížního typu s perspektivou dlouhého zrání.
Plné víno s vůní přezrálého tropického ovoce, tóny vanilky, másla a karamelu. Víno zrálo v sudech typu barrique po dobu 12 měsíců. Potenciál zrání vína je 6-8 let.
Víno vyrobené metodou Sur - Lie. Neokoukané, šťavnaté, skvostné.
Zlatá medaile Vinum Juvenale a Jarovín rosé
Polosuché víno, které skvěle doplní grilovaná masa.
Víno ze Salonu vín 2020 Víno naprosto famózní k bílé čokoládě.
Harmonické víno s vyrovnaným poměrem kyseliny a příjemným zbytkovým cukrem
Fermentace v nerezových tancích a jen velmi malé množství zbytkového cukru.
Polosuchá varianta Sauvignonu. Víno obzvláště vhodné ke kozím sýrům.
Švestkové hody a k tomu Svatovavřinecké....jedinečná kombinace
Vynikající aperitiv v polosuché variantě.
Ročníkové Prosecco tak, jak ho máte rádi.
Německá odrůda vznikla křížením v roce 1975. Otcovská odrůda pochází ze semenáčků, které roku 1964 vyšlechtil Prof. Vilém Kraus. Polosuché víno v BIO kvalitě.
Pro milovníky sladkých vín Zbytkový cukr: 142,8 g/l Kyselina: 6,5 g/l