Nero d´Avola původní ostrovní odrůda pěstovaná na vápenité půdě, která...
"Les Vaucopins" je Premier Cru ve své vlastní třídě mezi širokou škálou...
Výjimečně svěží vůně s tóny citronu a nádechem minerality. Chuť je...
Originální cuvée je vyrobeno z hroznů pocházejících z mozaiky pozemků,...
Tagy
STŘÍBRNÁ MEDAILE THE CHAMPAGNE & SPARKLING WINE WORL CHAMPIONSHIPS...
Rubínově červené víno z populární oblasti Abruzzo v 1,5l skleněné láhvi....
Základní víno s Toscana s nezaměnitelným charakterem. 80% Sangiovese,...
Zástupce velmi dobře pitelných rakouských vín v litrovém balení.
Burgundsko je pro milovníky vína tím nejvíc vzrušujícím regionem Francie a nejspíše i světa – vždyť nikde jinde nevznikají ze záhadné alchymie mezi odrůdami, podložím, pozemkem a lidskou rukou vína tak rozdílná a emotivní. Ti nejlepší burgundští vinaři navíc dnes umějí přivést k dokonalosti téměř každou sklizeň, z pozemků prestižních i méně znám...
Burgundsko je pro milovníky vína tím nejvíc vzrušujícím regionem Francie a nejspíše i světa – vždyť nikde jinde nevznikají ze záhadné alchymie mezi odrůdami, podložím, pozemkem a lidskou rukou vína tak rozdílná a emotivní. Ti nejlepší burgundští vinaři navíc dnes umějí přivést k dokonalosti téměř každou sklizeň, z pozemků prestižních i méně známých. Nejlepší burgundská vína se rozvíjejí o něco rychleji než vína z Bordeaux - červená obvykle potřebují mezi pěti a dvanácti lety zrání, bílá tři až deset let. Ty nejvyváženější ročníky však mohou zrát až obdivuhodně dlouho – jejich hedvábná struktura a plný buket vydrží i více než třicet let, aniž by je ovládly třísloviny. Některé lahve z let 1928, 1949 či 1959 jsou dodnes malými zázraky.