Katalog
Nahrávám...
Osvěžující, zářivý a příjemně citrusový, náš nealkoholický spritz Arione...
Vyvážená polosuchá Frankovka se 12% alkoholu. Doporučujeme zakoupit...
A je to tady. 24l toho nejlepšího italského HUGO Spritzu v polykegu -...
Stali jsme se dovozci oblíbeného šumivého vína z oblasti Veneto v...
Tagy
STŘÍBRNÁ MEDAILE THE CHAMPAGNE & SPARKLING WINE WORL CHAMPIONSHIPS...
Rubínově červené víno z populární oblasti Abruzzo v 1,5l skleněné láhvi....
Základní víno s Toscana s nezaměnitelným charakterem. 80% Sangiovese,...
Česká republika patří v Evropě i ve světě mezi velmi malé vinařské země. Z celosvětového hlediska zde tvoří plocha vinic jen několik desetin procenta. Kvalita vín ovšem zejména v posledních letech po zavedení vinařského zákona v roce 1995 velmi prudce narůstá a dosahuje úrovně, jež je obvyklá v ostatních vyspělých vinařských zemích. Celková ploc...
Česká republika patří v Evropě i ve světě mezi velmi malé vinařské země. Z celosvětového hlediska zde tvoří plocha vinic jen několik desetin procenta. Kvalita vín ovšem zejména v posledních letech po zavedení vinařského zákona v roce 1995 velmi prudce narůstá a dosahuje úrovně, jež je obvyklá v ostatních vyspělých vinařských zemích. Celková plocha vinic dosahuje zhruba 18 000 ha a je rozdělena do dvou stanovených pěstitelských oblastí - do vinařské oblasti Morava a Čechy. Plocha vinic vinařské oblasti Morava přesahuje 17 000 ha z celkového počtu vinic v ČR.
Čechy |
Morava |
|
|
Odrůdová škála v Čechách i na Moravě je velmi široká a výroba se orientuje zejména na čistá odrůdová vína.
Víno s velmi nízkým obsahem zbytkového cukru a příjemnou kyselinou
Harmonický poměr kyseliny a cukru. Suchá varianta růžového vína v BIO kvalitě
Bohatá aromatika polosuchého muškátu vás nadchne.
Odrůda, která vznikla křížením odrůd Solaris x Muškát žlutý.
Již jen velmi málo zastoupená odrůda na trhu. Mezi našimi zákazníky milována.
BIO vína není nikdy dost, proto do naší rodiny Bio vín vítáme i Sauvignon.
Výjimka mezi víny ročníku 2018, suchá varianta přívlastkových vín.
Víno zrálo po fermentaci v nerezu 12 měsíců ve dřevěných sudech.
Lahodná chuť vína zjemněná zráním ve velkém francouzském dubu. Vhodné víno k dalšímu ležení.
Toto víno zrálo po samotné fermentaci dalších 12 měsíců ve velkém dubovém sudu.
Víno vůně jemného parfému s tóny kvetoucího šeříku.
Novinka v našem sortimentu na přání našich věrných zákazníků.
Zrálo 12 měsíců v sudech barrique z francouzského dubu.
Ocenění: BRONZ GREAT AMERICA Víno N.E.R. se vyznačuje robustností odrůdy Neronet a elegancí odrůdy Cabernet Moravia, které spolu vytvářejí víno jížního typu s perspektivou dlouhého zrání.
Víno vyrobené metodou Sur - Lie. Neokoukané, šťavnaté, skvostné.
Německá odrůda vznikla křížením v roce 1975. Otcovská odrůda pochází ze semenáčků, které roku 1964 vyšlechtil Prof. Vilém Kraus. Polosuché víno v BIO kvalitě.
Pro milovníky sladkých vín Zbytkový cukr: 142,8 g/l Kyselina: 6,5 g/l
Losos, těstoviny nebo lehký dezert Pavlova. Skvělé kombinace s tímto Rosé.
Top Cabernet Sauvignon z oblíbeného vinařství Vladimír Tetur
Pravděpodobný původ je v severoitalském údolí Valtelina, typická odrůda střední Evropy.
Jemná vůně, delikátní chuť, velmi jemné víno.