Nealkoholické víno Pinot Noir 0% Zobrazit větší

Divin Nealkoholické víno Pinot Noir 0%

2799

New product

I u nás ve Vinipu jsme podlehli DEALKOHOLIZOVANÉMU vínu.

Stále jsme nemohli najít ideálního zástupce této kategorie, až na světové výstavě vína v Dusseldorfu se nám zadařilo. Vína z údolí řeky Loiry. Nechte se unést s čistou hlavou.

Více informací

VinařstvíDivin
Obsah alkoholu 0%
Země původu Francie
Objem 0,75L
Alergeny Obsahuje oxid siřičitý

271 Kč
s DPH

361 Kč/l

Skladem

Tento Pinot Noir, vyráběn v údolí Loiry, byl vybrán pro svou výjimečnost, aromatický potenciál a rovnováhou mezi tříslovinami a kyselostí, což umožňuje vyrobit základní víno, které je ideální pro jemné provádění dealkoholizace.

Vytvoření vína bez alkoholu vyžaduje technickou zručnost a zkušenosti. Byla zvolena vakuum destilační metoda, která umožňuje respektovat kvalitu a vlastnosti výchozího vína destilací při nízké teplotě. První stupeň spočívá v extrakci vysoce těkavých sloučenin (aromat) i procenta alkoholu. Víno pak prochází druhou kolonou, aby se odpařil zbytkový alkohol. Nakonec dojde ke smíchání nealkoholického vína s aromatickým základem. 

Vůně je jemná a poutavá s charakteristickými tóny Pinot Noir údolí Loiry, od červeného rybízu, jahod a třešní se svěžími tóny listu máty a rajčat. Čichový pocit je zesílen sladšími tóny karamelu a vanilky. Stejné aromatické tóny najdeme i na patře.

Doporučujeme pít nachlazené. 

30 dalších produktů ve stejné kategorii: