Sauvignon Blanc 0% Divin Zobrazit větší

Divin Nealkoholické víno Sauvignon Blanc 0% Divin

2798

New product

I u nás ve Vinipu jsme podlehli DEALKOHOLIZOVANÉMU vínu. 

Stále jsme nemohli najít ideálního zástupce této kategorie, až na světové výstavě vína v Dusseldorfu se nám zadařilo. Vína z údolí řeky Loiry. Nechte se unést s čistou myslí. 

Více informací

VinařstvíDivin
Odrůda Sauvignon
Obsah alkoholu 0%
Země původu Francie
Objem 0,75L
Alergeny Obsahuje oxid siřičitý

271 Kč
s DPH

361 Kč/l

Skladem

Sauvignon Blanc je králem odrůdy Centre – Val de Loire, kde své kvality projevuje v prestižních apelacích jako v Sancerre, Pouilly-Fumé, Menetou-Salon a v Touraine.

Výroba vína z těchto apelací a DIVIN nám umožňuje objevovat nové aspekty s inovativními, nealkoholickými nebo nízkoalkoholickými víny. Je to kreativní proces, ve kterém odborní enologové popustili uzdu své fantazii, aby odhalili neuvěřitelnou všestrannost oblíbené odrůdy hroznů!

Víno se vyrábí metodou vakuové destilace, která umožňuje respektovat kvalitu a vlastnosti počátečního vína destilací, při nízké teplotě. První stupeň spočívá v extrakci vysoce těkavých sloučenin (aromat) a také procenta alkoholu. Víno pak prochází druhou kolonou, aby se odpařil zbytkový alkohol. Nakonec dojde ke smícháme nealkoholického vína s aromatickým základem, aby byl zachován ovocný profil vína Sauvignon Blanc.

Intenzivní vůně exotického ovoce, světle žlutá barva, je to pikantní a vyvážený Sauvignon Blanc, který si můžete vychutnat v každém okamžiku!

30 dalších produktů ve stejné kategorii: