Po fermentaci v nerezu zrálo víno 12měsíců v dubových sudech.
Víno s velmi nízkým zbytkovým cukrem a vyšší kyselinou. Zajímavý chuťový zážítek.
Hibernal je velmi mladá odrůda u nás pěstovaná. Vznikla křížením odrůd Ryzlink rýnský a Seibel.
Vyvážený veltlín v gastro řadě od Sedláků
Sháníte víno s nízkým zbytkovým cukrem? Veltlín od Sedláka má pouze 1,3g/l.
Skvostný Ryzlink z viniční trati Dlouhá hora.
TOTO VÍNO BUDE DISTRIBUOVÁNO NEJDŘÍVE 09.11.2023 Svatomartinské víno - první víno ročníku 2023
TOTO VÍNO BUDE DISTRIBUOVÁNO 09.11.2023 Svatomartinské víno - první víno ročníku 2023
Víno zrálo po fermentaci v nerezu 12 měsíců ve dřevěných sudech.
Lahodná chuť vína zjemněná zráním ve velkém francouzském dubu. Vhodné víno k dalšímu ležení.
Toto víno zrálo po samotné fermentaci dalších 12 měsíců ve velkém dubovém sudu.
Víno vůně jemného parfému s tóny kvetoucího šeříku.
Víno po fermentaci v nerezovém tanku zrálo 3 měsíce ve velkém dubovém sudu.
Novinka na našem webu, jedna z nejprodávanějších odrůd.
Novinka v našem sortimentu na přání našich věrných zákazníků.
Kořenitý, šťavnatý, polosuchý, Tramín, který vybízí k dalšímu napití.